View Single Post
Eski 30-07-2011, 08:22   #673
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Dilaver Bey,
tohumları kesinlikle çok iyi çalışmamız lazım. Hoya konusunda başarısını taktir ettiğimiz dostlarıma ve fakülteye yine gönderim yapacağım. Birimiz çimlendirmeyi başarsa o bile yeter bize. Bu tohum çimlendirme işinde takipte olduğum forum arkadaşımız. Sevgili Jezebel ve Sevgili İlkin, Sevgili Huzunperest, Sevgili Maki01, Kalbimizde yer edinen Başarısıylen ve yenilik öğreticiliğiylen Sayın hydrosuccess özellikle diatomitte bir çalışma açısından.
Geriye aklımdaki Kişi Siz ve Ben kalıyorum. Fatih olmazsa olmazların arasında heyecanlı bir tecrübe edinmesini istiyorum.
Hoyalarınıza gelince hepside sizleri bekliyor. Benim isteklerime gelince kafamı bir türlü toplayamıyorum. Şirin ve şu boya meselesi beni epeyce yoruyor. Doğumada az kaldı, çektiği sıkıntı beni çok üzüyor pişmanlık duyuyorum bu sıcak havalarda böyle bir olaya nasıl izin verdim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Garibim klimalı evde bile zor nefes alıp veriyor.
Özel mamalara başladık, iştahsızlığını giderdik birde doğum gerçekleşsin sizi şirinmi şirin yavrularıda bekliyor olacak. Tam bir Sevgi şöleni yani
Pc mi cafeye bir götürebilseydim net bağlantısı bayağı bir zor olacak gibi ilk kurulan hatta abone olacağım metro net pazartesi itibariylen verecek sanırım yayını. o zaman her fırsatta Yeni resimler ilave yapabilirim.
Önümüzdeki hafta içerisinde listemide güncel haliylen yayınlarım.
Sizden ricam, Bende olmayan türleri Ege botanikten benim için Temin etmeniz olacak. Musa beyide bir türlü arayamadım. Siz nasılsa haber veriyorsunuzdur gelecek yeni türleri diye. Şimdiden yer ayırsın onlara
Bir ara fakülte için ayırdığım türleri burdan duyururum Siz var olanları arasından elersiniz.

Cafede iş hiç bitmiyor, bugün tepedeki camları kapattıracağım. Hergün içeri giren serçeler ve baykuş yavruları hernekadar sevimli olsalarda beni temizliğiylen ve hoyalarıma verdiği zararlan çok yoruyor. Yönetimi ikna edebilirsem kapıların üzerindeki küçük camlara sürgü cam yaptırtmak için müracaatta bulundum bakalım beklemedeyim.Kabul etmezlerse kendim yaptırtmak zorunda kalacağım. Bunların dışında cafeye sıcaklardan gündüz kimse gelmez oldu. Buna çok seviniyorum bu saatler hoyalarımın saatleriydi

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön