Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı
Sayın Demys; Ne kadar şanslısınız, rahat çalışabileceğiniz bir atölyeniz var. Ellerinize sağlık. Atölyeniz çok çok güzel olmuş. Çok zevklisiniz. Benim de kullanılmayı bekleyen bir sürü malzemelerim var ama artık çalışma ortamı hazırlamakta zorlanıyorum. Eskiden oğlum okulda iken mutfakta her yere örtüler sererek çalışırdım. Bazen de kurs gördüğüm yerde bitirmek için fazladan kalır bitirirdim. Bahçede ben de çardak altında bir şeyler yapsam mı diyorum. İnsan görünce tekrar hevesleniyor. Hoşgeldiniz tabelasını çok beğendim. Çok zevkli bir çalışma olmuş. Atölyedeki şömineyi de çok güzel dekore etmişsiniz. Bakalım daha neler göreceğiz. Verdiğiniz açıklamalı bilgiler için ayrıca teşekkürler. Kolaylıklar dilerim...
|
Güzel yorumlarınız için teşekkürler..
Bu atölye işi beni çok yordu ama değdi. Kapısı ve pencereleri cok eskiydi. Kendim zımpara makinesiyle zımparaladım ve boyadım. Simdi yeni gibi oldu.
Bende önceden sizin gibi mutfakta çalışıyordum. Ama malzemeleri toplayıp tekrar açmak çok zor oluyordu. Böyle bir yer cok iyi oldu.
Çardağınızın altında birşeyler yapmak eminim çok zevkli olur.. Şimdiden size kolay gelsin..