Sevgili sevim4 bahçenizi dolaşırken bayılmamak için beyaz zambakları ve datula ları kokladım....Cennet olmuş cennet...Ne kadar güzel bir çok çeşidi ,bu kadar sıhhatli şekilde yetiştirmek...Vallahi tebrikler arkadaşım..Gözüm gönlüm bayram etti...Ellerinize sağlık..Çan çiçekleri ,zambaklar liliumlar,clematisler,çarkıfelekleriniz harikaydı. Çarkıfeleğin bembesinin tohumunu bu sene diktiğim halde çıkmadı..Siz tohumdan mı ürettiniz....Hatmileriniz ömre bedel olmuş.Katmerli bembe ve beyazına bayıldım.Pembe bende var ama sizinkinin formları çok değişik ve güzel...Latinlerde çok sıhhatli ağaca sarılmışlar gibi geldi. Gölgede mi duruyorlar......Datulaları ben 20 sene evvel Ayvalık da yol kıyılarından tohumlarını toplayıp bahçede 9 l0 sene kadar hep vardılar ama tek katlıydılar...Çok yer kapladılar diyerek söktüm...Şimdi yeniden üretiyorum.Bu sene Zengarden den aldığım mor datula çıkmadı.Seneye tekrar deneyeceğim...Bahçenizde harikalar yaratmışsınız ..keyifli günler dileği ile selamlar ve sevgiler size ve K.Maraş'a ..............bbb...
|