View Single Post
Eski 26-07-2011, 18:03   #293
Emre İlhan
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli Mesajı Göster
Teşekkür ederim emreciğim.

Bahçeye biraz makyaj yapmak iyi oldu. İleride seninde bahçeli bir evin olduğunda, severek böyle makyajlar yapacağını düşünüyorum. Henüz lise'yi yeni bitirdin. Önünde uzun bir yol var ve eminim'ki daha şimdiden bahçeli bir ev hayali vardır sende. Balkonun sana yetmediği belli oluyor.

Hayat seni nereye götürür, nerede yaşarsın bilmiyorum ama eğer Adana'da yaşayacaksan, kesinlikle bahçeli bir evde yaşamanı öneririm. Her ne kadar sıcağa alışkın olsan'da, bahçeli bir evde hem Güneyin sıcağı bir nebze daha katlanılır olur, hem'de bol bol sebze-çiçek ekip-yetiştireceğin bir alanın olur.

Zaten apartman türü yaşam, insanı sınırlayan ve sıkan, adeta esaret türü bir yaşam biçimi. Ben her iki yaşam türünüde denediğim için, bu ayrımı çok rahat yapabiliyorum (bir çok üyemiz gibi).
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim Atilla abicim. Tam da tahmin ettiğin gibi. Bahçeli ev hayali hep içimde. Apartmanlardan nefret ediyorum, insanın nefesini kesiyor adeta. Adana'da bahçeli bir evim olsa neler yaparım bir bilsen.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön