View Single Post
Eski 12-03-2007, 21:11   #118
Halit Togay
Ağaç Dostu

Halit Togay's Avatar

Giriş Tarihi: 30-09-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çekirdek Mesajı Göster
Halit Bey;
Ben de Binkılıç'tan bir nefeslik yer almıştım iki yıl önce.Henüz yeterince agaçlandıramadım.Önünüzden geçerken bir gün,ugrayabilir miyiz size?Deneyimlerinizi dinlemek ve bilgilenmek isterim.
Söz,çok uzun süre kalmam,çünkü biliyorum oralarda geçirilen her dakikayı dogayla ve ugraşılarla geçirmek istiyor insan.Misafirle otururken bile aklınız çapada ya da dikilecek fidanlarda oluyor.
Vallahi öyle sevinirim ki . Benim tarla Gökçeali'den Subaşı'na giderken askeriyenin olduğu iki tepe arasını geçip düze iner inmez sivrikaya mevkii yazan tabeladan sağa sapınca doğru iki kilometre içerde. Askeriyenin ve taşocağının olduğu Sivrikaya Tepesi'ni kuzeyden geçiyorsunuz sağınızda tepe ve orman kalıyor elektrik hattının gittiği son tarla benimki, içinde 3.5x4 metrelik bir kulübe var, etrafı beton direk, hasır galvaniz çitle çevrili iki beton direkten koca bir kapısı var. Ve içerde 50 meyve ağacı yola bakan çitin içinde bir sıra leylandi ve selvi var. Gittiğimde zaten iş yapacak arkadaşlarım oluyor ve bolca da yiyecek içecek. Geldiğinizde de elinizi boş bırakmayız, bir çapa bir tırmık tutuşturuveririz.

Halit Togay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön