View Single Post
Eski 23-07-2011, 06:41   #6
mandalinci
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın Mandalinci; İzmir'e Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Umarım her şey dilediğiniz gibi çok güzel olsun...

Pişman olacağınızı sanmıyorum. İzmir'in kıymetini bence en iyi kışın anlarsınız. Burada kışın bahar gibi geçtiğini, sadece kısa süreli soğuklar yaşandığını biliyorsunuzdur zaten. Çok çeşitli bitki yetiştirmede en avantajlı İllerden biri İzmir.

Bakın ben bile çömez halimle neler öğrendim. Hiç boş durmuyorum ki! Dün eve dönüşte, yorgunluktan arabada uyuklarken kısa kısa rüyalar gördüm. Arada gözümü açıp, hatırlayıp ne oluyor bu hayâl mi, rüyamı diyorum. Hep bahçe ile ilgili şeyler... Acaba bunlardan da bir ipucu mu yakalamalıyım diyorum. Sizce ben bahçe ile kafayı fena mı bozdum dersiniz.

Şaka bir yana çok keyif alıyorum. Bütün hobiler bir kenarda bekleyedursun ben örenmenin ve süprizlerin sonsuz keyfini yaşıyorum. Arada zorluklar olsada müthiş keyifliyim. Bahçede çocuklar kıkır kıkır. Birbirlerini ıslatıp kaçışıyorlar. Ben habire uğraşıp, arada doğrulduğumda onlara gülüyorum. Küçük kulübemizi yapınca keyifler daha da çoğalacak inşallah...

Geçenlerde oğlum bazasının altıyla uğraşırken içinde tenis topları ve raketlerin bulunduğu çantamı görünce gülümsedim. Neler geçti aklımdan. Şimdi başımda poşu, ayağımda plastik çizmeler. Deseler inanmazdım. Üstelik ikinci çocuğum olmaz derken bir de dünyalar tatlısı kızım oldu. Oğlum kocaman delikanlı oldu,en güzeli artık bir kardeşi var. Geldiğim nokta hem çok ilginç, hem de rüya gibi. Hayat süprizlerle dolu!..

Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın inşallah. Dilerim sizde hep en güzel süprizleri yaşarsınız...

Tekrar hoşgeldiniz. Sevgiler...

Sevgili uzaylı,

Sizin bu yazılarınıza bayılıyorum, tüm yazdıklarınızın bir kopyasını başka bir dosyada biriktirin bence. Belki ilerde adı 'uzaylı'nın güncesi' olan bir kitabınız olur.

Çocuklarınızın bahçeden zevk almasına çok memnun oluyorum. Ben de kızım bahçeyi sevsin diye Ayaş da ki bahçeye o kadar çok arkadaş çağırdım ki.

Hele bir defasında tüm sınıfı davet etmiştik, tesadüf yaz günü nasıl bir yağmur yağdı anlatılamaz ama tüm bunlara rağmen aileleriyle birlikte 60 civarı insan geldi ve çocuklar ilk kompozisyon ödevlerinde sözleşmiş gibi o günü yazmışlar.

Hep paylaşmayı tercih ettim, güzellikler paylaşınca güzel oluyor bence.

Gene de kızım atlar, köpekler, kedi ve keçiler ile son derece rahat olduğu halde, böcek korkusu nedeniyle elini bitkilere süremiyor. Bu durumda inanılamaz tabii.

Keçi yetiştirsek mi acaba diye düşündüğümüzden, İzmir'e gelmeden önce Ayaş-Beypazarı yolunda dağda bir keçi çiftliğini ziyaret ettik. Tesis çok moderndi. Ama kızımla ilgimiz keçi yavruları ve Kangallar oldu. Ben köpeklerden çok tedirgin oldum ama kızım 3 koca köpekle oynadı ve onlar da bizi arabaya kadar uğurladılar. Bu arada keçi yavruları da arkamızdan gitmeyin diye meleşiyorlardı.

Çok sıcak da birşey yapamayız diye bitkilerle ilgili planlarımızı taşınma işleri de bitince Eylül ayına erteledik. Daha oturduğumuz evin bahçesi çimlenecek vb.
Çok iş var da bakalım nasıl olacak.

En önemli iş okul meselesi halloldu ya gerisi olur yavaş yavaş.

Sizin de tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, hoşbulduk, desteğinize çok teşekkür ederim.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön