View Single Post
Eski 22-07-2011, 21:44   #637
Zafer İnandıklı
Ağaç Dostu

Zafer İnandıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Zafer Bey' ciğim;
Bitkilerinin hepsi seçme, hepsi bakımlı maşallah.
Pasiflora meyveden yıkılıyor. Mavişler sarktıkça uzamışlar. Crocosmia hoş bir renk ve çiçek yapısına sahip. Sevgili Periş iyi benzetmiş. Frezyayı andırıyor.
Yumrulu Begonya, Canna, Mandavilla, Pembe Phlox, Yaprak güzelleri.. Hepside gözalıcı.

Kaktüsler hep açmış. Benim onlara meylim pek yok ama haklarını yemiyeyim. Güzele güzel demek gerek. Ben, asıl o son fotoğraftaki ''Kaplumbağa Kılıklı'' kaktüsü daha ilginç buldum.

liliumların bu kadar çeşidini bir arada senin bahçende gördüm desem! Amarilyisler, renkli Galalar, Güngüzeli..Hepsi nefis. Valla hanıefendi ve sen harikalar yaratmışsınız.

Ana Kraliçe, onca sezaryenle doğuma rağmen, hala doğurganlığını yitirmemiş. Helal olsun valla. Taaa buralara kadar geldi yavrunun biri.

Zafer Bey'ciğim;
Gördüğüm fotoğraflar, sizlerin yaptığınız işe ne denli saygılı ve mükemmeliyetçi
olduğunuzu gösteriyor. Sizleri kutluyor, bu anlayışınızın önünde şapka çıkartıyorum.
Sağlık ve mutluluk içinde, daha iyilere, daha güzellere, kavuşmayı hakettiğinizi düşünüyorum.
Selam ve sevgilerimizle.
Sevgili Orhan Ağabeyim, sizin övgülerinize mazhar olmak bizim için büyük bir onur. Teşekkür ederim.
Bu yıl biraz daha tecrübe kazandık, bilinçli yapılan işler güzel sonuçlar veriyor.
Lilumlar hepsi bir arada olunca çok güzel bir renk ve koku cümbüşü oluşuyor.
Gözümüz sizlerdeki güzellikleri gördükçe, gönlümüz bizde de olmasını istiyor.
İyiki ağaçlar.net var, iyiki sizler varsınız. Teşekkür ederim.

Saygılar, sevgiler...

Zafer İnandıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön