Herkese Selam Öncelikle Doktorlarımızın tavsiyesini alalım.
İç anadolu bölgesinde bu yabani otun ismine çakıl dikeni deriz. 26.11.2010 tarihinde bypas ameliyatı oldum. Kalbi besleyen üç ana damardan ikisi % 90-95 oranında kapanmış, kalan tek damarda % 30 dolmuş neticede hemen ameliyat dediler ve oldum. 2011 şubat ayında tv de Bitkisel destek (Çoban Çökerten, Çakır Dikeni,Deve Çökerten vs)üzerinde onbeş yılı aşkın bir süre araştırma ve deneme sonucu elde edilen, Vücuttaki tüm damarları açan, İdrarsökücü, Böbrek taşı oluşmamasına ve güçlendirici vs) hastalıklara son derece faydalı olduğunu anlatan bir Doktorumuzun konuşmasını dinledim (Kendisine teşekkür ederiz). iki kutu aldım ve iki ay kullandım ve faydasını gördüm ama bana fiyatı pahalı geldi. Faydasını nasıl görürsünüz , damarlarınızda karıncalanma ve cırmalamadan belli eder. İlacın içeriğine baktım (çoban Çökerten, Yulaf ve ginseng) karışımı bir kapsül. İnternet üzerinden elde edilişi ve kullanılışı hakkında epey araştırma yaptıktan sonra (Çeşitli şekillerde yapılış ve kullanma şekli açıklanmasına rağmen çok da farklı şeyler değil) Çakıl dikeni bizim arazilerde istemediğiniz kadar çoktur. Araziye çıktım biraz topladım hafif yıkadıktan sonra kuruttum yaklaşık 2-3 litre Kaynatılmış su içerisine bir tutam atıyorum 15-20 dk demlendikten sonra, sürahiye süzüp buzdolabına koyuyorum ve sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı içiyorum bittikçe yeniliyorum.
Başka hastalıkları olan arkadaşlar mutlaka hekime danışmalılar. Mesela bu ot suyu hızlı bir şekilde tansiyon düşürücü özelliği olduğu için düşük tansiyonlu olanlar kullanırken dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Yani pirinç, bulgur hesabı hani derler ya kelamı kibarda, Tosya'ya pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
Düzenleyen ipeksen : 22-07-2011 saat 11:18
Neden: ilave
|