View Single Post
Eski 21-07-2011, 15:32   #643
loveflower
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen Mesajı Göster
Sevgili loveflower fıkra gibi olmuş. O kırıldı diğeri ezildi bu öldü derken elde birşey kalmamış Neyse ki kalan sağlar bizimdir. Şaka bir yana, yıldız çadırına şaşırdım ne kadar güzel gelişmiş. Ayrıca yanında duran lilyuma bakıp bakıp imrendim çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Mavişler de seneye inşallah çok güzel ve yoğun çiçekleriyle göz doldururlar.
Ceylanlardan ya da kasımpatlarından bir isteğiniz olursa bildirin lütfen.
Mesajı tekrar okudum komik olmuş gerçekten.
Zaten 'öldü' kelimesini değiştirdim, o kelimeyi her okuduğumda rahmetli anneciğim ile babacığım aklıma gelir Ürperirim hep.Yazarken o kadar çok bitkilere odaklanmışım ki.Tekrar okuyunca, hiç hoşuma gitmedi.

Yıldız çadırım çok güzel gelişti çiçeğini göstermek üzere,heyecanla ve merakla bekliyorum.Yanında poz veren oriental lilium da çok güzel oldu gerçekten,teşekkür ederim.Gören hayran kalıyor,kokusu da çok güzel.Yıldız çadırının boydan fotoğrafını almaya çalışırken lilium da girdi kareye, fotoğrafı biraz kırptım falan ama kıyamadım sonra, o da sayfanızda ayrı güzellik katsın istedim.

Eksilen bitkilerim için ince teklifiniz için ayrıca teşekkür ederim ama özel olarak çelik almanıza artık gönlüm razı gelmez.Ceylanlarınıza budama yapıyorsanız eğer, budama sonrası çıkan çeliklerden almak isterim.
Balkondaki 2 kasımpatıyı yetiştireyim sonra onlardan çoğaltırım artık.

Teşekkür ederim.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön