Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı
Sevgili Hanndan; Ohh oh mâşallah! Fasulyeler, dutlar, kirazlar ve harika çiçekler... Allah bereketini arttırsın. Doya doya yemek ve keyfini çıkarmak nasip etsin inşallah...
Kızını bahçede mutlu mutlu görünce eminim gururlanıyorsundur. Ben de bahçede çocuklarımı gözlemleyip kıkırdamalarını izledikçe gülümsemekten ağzım kulaklarıma varıyor. İyi ki cesaret etmişiz diyorum. İnşallah daha çoook güzellikler yaşarız.
Aman sulamadan şikayet etmeyin. Yeni atlatmış su-zede olarak sabaha kadar sulamaya razıyım da.  Allah hiç bir bahçeyi susuz bırakmasın.  En üzücüsü buymuş. Neyse ki atlattık çok şükür...
Daha çook güzellikler yaşamanızı ve görüntüleri bizimle paylaşmanı dilerim...
|
Sevgili uzaylı, amin inşallah hayırlı ürünler olur herkes için.
Haklısınız gururlanmamak mumkun değil. kuzenleri arkadaşları geldiğinde keyfine diyecek yok. gelen misafirlerimize hemen salatalık kopartıp ikram ediyor.İnşallah güzel günler sizinle olsun.Allah gönlünüze göre versin.
Dolu vurduğu zamanlarda keşke güneş olsa, yeteki büyüseler derdim, haklısınız şikayet yok.
Sulamayı önce hortumla başarırız sanmıştık. Ama şimdi ihtiyaç olduğunu anladık. Bahçede ürünler var ve dağınık vaziyette sonbaharda damlama sulama sistemini kurup bir düzen kurmayı düşünüyoruz.O zaman daha rahat olur inşallah
sevgiler.......