View Single Post
Eski 19-07-2011, 10:01   #844
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Lir, henüz doldurulacak o kadar boşluk var ki, hele çok yıllıklara yönelmişken biraz düşünüp uygulamak gerekiyor. Bu sene zaman azlığından yapmak istediklerim hep havada kalıyor.

Sevgili Hanndan, çok teşekkür ederim.

Adalet Hanım, çeşmenin o koca cüssesini ancak bu kadar kapatabildim. Çeşmeye giden 1,5 m kadar yol ayırdım, onun etrafındaki bitkiler biraz daha gelişirse, biraz daha uzaktan fotoğraf çekerim.

Sevgili Uzaylı, misafiri her zaman severim, zamansız da olsa Daha önce de yazmıştım, üç senede çoğunu hallederim sanıyordum ama üç sene ancak başlanabiliyormuş. Gerçekten sabır gerekiyor ama gelişimlerini izlemek zaten bu süreci zevkli hale getiriyor. Zaten sadece hedefim sonuç olsaydı, bu kadar beklemekten vazgeçerdim. Yaparken, uğraşırken öğrenilenler, süprizler, zorluklar, güzellikler bu zamanı çok keyifli hale getiriyor.

Doğa işe uğraşmak hayattaki en güzel derslerden biri bence. Dün bir cenazeye gittik, komşum "Keşke böyle kefenle gömmeseler, tabutla gömseler." dedi. Toprakla uğraşırken içinde hayat olduğunu (hayatın içinde de toprak) öğreniyorum ya, hiç düşünmeden "Toprağa karışmak güzel bence, toprağa karışırsam, belki bir gün bir çiçeğin yaprağı da olurum." deyince yüzündeki bütün endişe yok oldu, gülümsedi.

Sizin de bahçeniz muhteşem olacak, şimdiden çok yol aldınız, yeriniz de bahçeniz de çok çok güzel, en önemlisi sizin gibi çalışkan bir arı (belki Uzaylı Arı) var

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön