Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi huzunperest
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sadece küçücük bir sebep oldum hoya deryasına girmen için, senin içinde yanan bir hoya aşkı varmış zaten
Ağustos ayı değil ama eylül ayındaki toplantınıza katılmayı çok isterim. İnşallah uygun zamanıma denk düşer.
"Mum çiçeği yetiştiricileri derneği" kulağa hoş geliyor. Hele ki bu derneğin kurucu üyesi olmak ayrı bir gurur ve onur olurdu. Tüzük hazırlamak, dernek kurmak, en az 7 kurucu üye bulmak kolay...Ancak uygulama bazında bir çoğumuzun farklı illerde yaşıyor olması derneğin çoğu faaliyetini hakkınca yerine getiremeyişimize yol açabilir. En basit söylemle yönetim kurulunun tüm üyelerinin aynı ilde olması gerekir. Ama imkansız değil tabi ki bu durum. Çıkabilecek zorlukları, aksaklıkları baştan etraflıca düşünüp tasarlarsak daha sağlıklı ve amacına ulaşan bir oluşum çıkarabiliriz. Gönül ister ki bir ilde dernek merkezi olsun sonra hoya severler çoğalıp çoğalıp her ilde bir şube açsın  ) çalışmalarını yürütsün. Gerçekleşmeden önce hayali kurulmayan bir başarı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de teklifine gönülden destek veriyorum arkadaşım. Dernek kurulması ve mevzuatı konusunda yeterince tecrübem var. Her konuda yanınızda olacağımı bilmeni isterim.
|
Sevgili Huzunperest,
ne güzel bir haber bu böyle, eee artık bu demek oluyorki Size çok iş düşecek bu konuda

Telefonlaşalım lütfen.
Sağlam bir temel üzerine kurulsunki devamıda gelsin. Henüz düşünceden öteye gidemedim, Hoyalara gönül vermiş Arkadaşlarımızında fikirlerini ve görüşlerini almak isterim.
2. şube İstanbul veya İzmir olabilir ve illaki Merkez Antalya olmak zorundada değil ben şube de açabilirim.
Havalar birazcık serinlesin bu konuyla ilgili çalışmalarımı ve Fakülteye ziyaretimi yapacağım. Sıcaktan dışarı çıkılmaz oldu burda.
Belkide Eylüldeki toplantımızda bu yönde olabilir.
Dilaver Bey nerelerdesiniz?