Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili arkadaşım,şaka bir yana ,evine ve varendana bayıldım...Tanrı iyi günlerle içinde oturmayı nasib etsin...Ayrıca dut ağacının gövde şekli bir harika ,bu ağaç sizin tarlanızda mı ?.O ağaca gerekli bakımı yapınız derim ...nerden baksanız âsârı antika olmuş ....Neler görmüş geçirmiştir kimbilir??. Varendaya da sarmaşıklar sardırıp,evin yanına birkaç tane güzel görünümlü ağaç dikerseniz 10 üzerinden 10 olacak diyorum..selamlar sevgiler.....
|
beğenmenize sevindim. Yiğenimin mesleği bu oldu aslında daha güzellerini de yapardı fakat alan ve zaman meselesinden 3 saatin içinde bukadar oldu, Kasım 2010 yılında bahçeye başladık yavaş yavaş şekilleniyor.
Karadut için 1000 yılldan fazla diyorlar ama yaşına test ettirmek lazım hala çok güzel dutları oluyor.
Ağaçlara bakmak zamanımızı aldığından yoruldukca değişik işler yapıyoruz stres atıyoruz. o ağacın gencinden minarislinin köyünde de var ilk yaşlarda dutları sanırım küçük oluyor fakat büyüdükce ağacın yaşı çok harika dut veriyor bende yolun kenarına gelip geçen yesin diye ektiğimiz 2 tane dutttan birisini bu dutla aşılamayı düşünüyorum ileriki yıllarda hayırlısı