View Single Post
Eski 17-07-2011, 23:29   #2044
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Yücel' ciğim;

İşlerden kalan çok az vaktimde, azda olsa takibedebildiğim kadarıyla:
Cemo; bence ''Yılın en yaratıcısı''. Bahçesindeki değişim hem çok hızlı, hemde çok belirgin oldu.
Fatma sunay; ''Yılın en popüleri''. Bir çıktı, pir çıktı bahçe piyasasına.
Uzaylı; ''Geleceğin yıldız adayı''. Bu azim ve heves ile banko.
Satı Kardeşimiz; Her zaman gündemde kalmayı başarabilen bir bahçe yarattı.
Sana gelince; Senin bahçe de ''Ehh işte!'' Ama zaten sende kabulleniyorsun ya. ''Sen bir garip keloğlansın.'' Tabii inanırlarsa.

Tabii bunlar hep relax durumundaki hoş gevezelikler. Gerçekte şu veya bu şekilde bir yoğurt kabında bile olsa bitki yetiştirme gayreti içindeki tüm arkadaşlarımız, bizim gibi yorulmasalarda, aynı hazzı duyuyorlar, tüm bu yaşadıklarımızı yaşıyor ve hissediyorlardır.
Selam ve sevgilerimle.

Hamiş:
Varolan onlarca bahçe içerinde, çoook güzellerinin olduğunu bilyoruz. Lütfen bizimkisini, birbirimize takılmak amaçlı yapılmış, bir hoşluk değerlendirmesi olarak kabul edin.
Ay benim de adım geçmiş! diyeceğim ama fotokopi olacak. Ama sevimdim ben de... Kulakları çınlasın Yücel Bey'in...

Orhan öğretmenim; Bu kadar çuvallayan yıldız olur mu bilmiyorum ama azimle uğraştığımız doğru. Otları temizletmek yerine bizzat kendim uğraşıyorum ve o parayı da benzine harcıyoruz. Bir gün insanlara da faydamız dokunsun dilerim ama önce biz bir olgunlaşalım da...

Bugün delilikte sınır tanımadım. Ben çizmelerle suyun içine giriyorum,ot temizliyorum; kızıma şarkı söyletiyorum arada elimde eldivenlerimle onu alkışlıyorum. Akşamın saat ona geliyor, ben hala suyun içinde gözüm seçene kadat ot yolacağım derken fındık faresi gelip beni izliyor, Hem de yavrularıyla... Ay ne tuhaf bir gündü, hem de komik. Eve iki kasa domatesle, biraz da biberle döndük. İşte bir bahçe günü özetle böyle geçti. Şimdi yorgunluktan gözlerim kapanmak üzereyken, ayaklarım da sızlasa ille de ağaçlar nette neler oluyor diye bakamadan edemedim. İyi ki bakmışım. Şimdi bugünkü hikayeyle ve okudukarımla ağzım kulaklarımda keyifle uyurum. Yorgun ama gururlu...

Saygılar, sevgiler...

Not: Böğürtlenler o kadar güzel görünüyor ki. Rüyalarıma girebilir... Afiyetle yiyin. Ben olsam bolca dipfrize atardım. Biraz da reçel yapardım. Çiti bekliyorum. İnşallah bolca sardıracağım ben de...

Düzenleyen Uzaylı : 19-07-2011 saat 05:59
Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön