View Single Post
Eski 17-07-2011, 22:39   #88
mesutcan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2010
Bu yapının üzerine yapıştırıcı kullanmadan denemeler yapmaya başladım. Kayrak taşlarını farklı olasılıklarda koyup şelaleyi yükseltmeye çalıştım ancak hep hüsran. Bir türlü istediğim gibi olmadı. Gerçekten çok canım sıkıldı. Bir de akrobasi yapmak zorunda olmam cabası. Elimdeki 10, 15 Kg ağırlığındaki taşları o incecik duvarların üzerine basa basa yerleştirmeye çalıştım durdum. Akşam 22:00 oldu ama bir türlü doğru düzgün bir iş çıkmadı.

Çalışmaya kısa bir ara verip geri döndükten sonra "ne yapıyorum ben" diye çok kızdım kendime. Neden T şeklinde yapıyorum? Doğrudan duvarın üzerine şelaleyi kurabilirim. Hem şelalenin kaidesi 10 cm kalınlığında düzgün bir tuğla olur, hem de büyüklük sorun olmaz. Kafamın 10 cm kadar üzerindeki yanan lambayı söndürdükten hemen sonra şelale adına ne yaptıysam söktüm. Bolca kalekim bulaşıklı bir sürü kayrak taşıyla sıfırdan işe koyuldum. Elimdeki büyükçe bir kayrak taşını düzgün şekilde duvarın üzerine yapıştırdım. Ve ortalığı temizleyip çalışmayı o günlük bıraktım.

mesutcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön