Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Terra
Sayın Lir, çok teşekkürler. Armandii'ye elimden geldiğince iyi bakacağım. Bu sefer hazırlıklıyım. Kendisine derin ve sıcak bir duvar dibi hazırladım. Ayrıca dün gidip Potasyumu %36 olan gübre buldum.
Ayrıca duruma da şaştım kaldım, geçen hafta Alemdağ'da Büyük Çamlıca fidanlığı'ndaydım ve bana değil Armandii, doğru dürüst etiketli bir Clematis bile göstermemişlerdi. Keşke gitmeden önce sizlere danışsaydım, böylece sizi de zahmete sokmazdım.
Saygılar,
|
Sevgili Terra,
sizin armandiniz olgun, güçlü , kuvvetli. Koca kışı bizimkilerle (-12) korunmasız geçiren armadii. 2 yıl önce gelen ve o zaman 120 lira fiyat biçilen , benimde pahalı bulup almadığım armandii. Sizi üzeceğini sanmam, toprakla buluşunca çok hızlı büyüyecektir. Ashva geçen sefer almıştım. Ashva, justa, Jackmanii 12 lira. Ben de 10 liraya almıştım. Diğerleri gelişkin clematisler onları 35 olarak söyledi. Ama 30' a indi.
Bugün çiçekleri üstünde Cholmondeley aldım. Yazmayı unuttum, bir tane daha Cholmondeley var. Çok hoş açık mavi. Yarın resimlerim.
Fidanlık bana çok uzak yaklaşık 40 km

O taraflara yaklaştığım zamanlarda uğruyorum. Bugün ayrıca çok güzel lupinlerin tohumlarını toplama fırsatım oldu, bu da benim karım. Hem sizin mutluluğunuz, hem yeni clematisim ve tohumlarım. Daha keyiflisi olamaz.
Sakın sizin armandiinizi 120 liraya aldığımı sanmayın, yurtdışından bile ucuza geldi. Ben size aldığımın 2 katı para vermiştim. Bu da sizin kısmetiniz. Güle güle keyifle büyütün.
Sevgiler.