Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas
Canımsın,
1 saatlik mesafedeyiz, Havalimanıda sadece 15 dk. mesafede bana. Aslında Agustos ayında, sevgili delete61 ve sevgili karalale gelecek.
Eylül ayındada, Değerli hocamız Sevgili Dkp, ve Adana'dan 2 Arkadaşımız Hazan-z ve Maki01 ayarlayabilirlerse Eylülde 4lü bir hoya toplantısı yapacağız. Eylül Ayına ayarlayabilirsen süper olur derim.
Bugün bunları başarabiliyorsam sizlerin sayesinde, Sevgili Dkp ve sen olmasaydın ben bugün bu güzellikleri yaşamıyor olacaktım. Hala yabancı sitelere bakıp iç geçiriyor olacaktım.
İyiki varsınız diyorum ve hep kulaklarınızı çınlatıyorum.
Bu aralar sürekli düşündüğüm bir olay var. Uluslararası Türkiye mum çiçeği yetiştiricileri derneği (isim değişebilir) ve yılda 2 defa eğitim semineri düzenlemek istiyorum. Akdeniz üniversitesini bir ziyaret etmem gerekiyor. Böyle bir eğitim semineri için, değerli akademisyenler de aramızda olsun istiyorum. Henüz sadece düşüncede bunlar Tabiikine.
Dernek olayına sıcak bakan ve dernek kurmakta deneyim ve tecrübesi olan Arkadaşlarımızın önerilerini bekliyorum.
|
Kendi adıma konuşmam gerekirse ben sadece küçücük bir sebep oldum hoya deryasına girmen için, senin içinde yanan bir hoya aşkı varmış zaten
Ağustos ayı değil ama eylül ayındaki toplantınıza katılmayı çok isterim. İnşallah uygun zamanıma denk düşer.
"Mum çiçeği yetiştiricileri derneği" kulağa hoş geliyor. Hele ki bu derneğin kurucu üyesi olmak ayrı bir gurur ve onur olurdu. Tüzük hazırlamak, dernek kurmak, en az 7 kurucu üye bulmak kolay...Ancak uygulama bazında bir çoğumuzun farklı illerde yaşıyor olması derneğin çoğu faaliyetini hakkınca yerine getiremeyişimize yol açabilir. En basit söylemle yönetim kurulunun tüm üyelerinin aynı ilde olması gerekir. Ama imkansız değil tabi ki bu durum. Çıkabilecek zorlukları, aksaklıkları baştan etraflıca düşünüp tasarlarsak daha sağlıklı ve amacına ulaşan bir oluşum çıkarabiliriz. Gönül ister ki bir ilde dernek merkezi olsun sonra hoya severler çoğalıp çoğalıp her ilde bir şube açsın

) çalışmalarını yürütsün. Gerçekleşmeden önce hayali kurulmayan bir başarı olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de teklifine gönülden destek veriyorum arkadaşım. Dernek kurulması ve mevzuatı konusunda yeterince tecrübem var. Her konuda yanınızda olacağımı bilmeni isterim.