Sizde çok iş var mı bilemem tabi. Ben de az iş olduğu konusunda da kusura bakmayın da en hafifinden bilgisizliğinizdendir deyip geçer giderim.
Ben bu işe olsun da nasıl olursa olsun çok iş olsun diye başlamadım.
Her hatalı uygulamaya aman ne güzel iş demek için de başlamadım.
Bu iş bir koyunun olmadığı yerde abdruarahma çelebi havasına döndü sayenizde. Orada bir durun . Cin olmadan şeytan çarpma havlarına girdiniz. Her sanatçı sergi açınca bir ajite olur ama, siz biraz ilerletiniz durumunuzu, o kadar da değil o işler. Hava lazımsa açtığım sergilerin havası sizi gölgede bırakır.
Tavsiyem biraz sakinleyin kendinizi bir gözden geçirin. aptıklarına eleştirel gözle bakmayı öğrenin bu bonsai felsefesini özünüo luşturur. Aslında bu hayatıın da özüdür.
Siz gerçekten biraz çalışın yukarıda söylediklerimi uygulayın. Çalışmaya ihtiyacınız çok.
Beni dinler hatalarınızı telafi ederseniz konuşacağınız bir duruma da gelirsiniz zamanla.
Önce yazın telleme yapmanın hatalı bir uygulama olduğunu idrak ederek işe başlayın. Unutmayın, sonra bana toplantılarda ama ben sitede gördüm yapmışlar biçiminde itirazlar oluyor. Hatalı uygulamayı telafi etmek kadar insanın vaktini ziyan eden bir şey yok.
|