sayın yıldıztozu kök temizliği tarifi için teşekkürler uygulayıp tekrar geribildirimde bulunucam.
sayın olubitkabuu çiçek algısı konusundaki yorumlarınız çok güzel benim de tam olarak demek istediğim oydu ****** üretici, satıcı, bakıcı bakış açıları farklı olacak ama beni üzen taraf çiçekçilerin ilgisiz ve bilgisiz olmasydı. ben fikir paylaşımı için gitmiştim çiçekçilere yoksa haldır haldır toprak aradığım yok da, siz bilirsiniz ne düşünüyosunuz bu konuda diye akıl danışmak için gitmiştim. yani birisi benim işimle ilgili kapımı çaldığında dinlerim ilgilenirim bilgimi paylaşırım ve yardımcı olmaya çalışırım. iyi bi çiçekçi diye gittiğim bi dükkandan da bu bekledim bulamayınca da biraz içerledim açıkçası. büyük, cadde üstünde, işlek bir yere dükkan açmaktan biraz daha fazla birşey olmalı herhalda diye düşünüyorum hele ki canlı birşeyse sattığınız, insanlar bunları satın alırken mana yüklüyorlar dediğiniz gibi ve dolayısıyla bi cevabı, bi ilgiyi de hak ediyolar bir sıkıntıları olduğunda... bende çok edebiyat parçaladım hakkaten..

neyseki çiçekçide bulamadığım paylaşımı burda buluyorum , teşekkürler