View Single Post
Eski 11-03-2007, 02:54   #105
avukatkemal
Ağaç Dostu

avukatkemal's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2006
yok erkan bey kıyamaz bize.. koçtaşlara filan mahkum etmez daha yeni filizlenmiş vftlerimi boynu bükük bırakmaz.. hele bu filizlerden biri de adaşıysa olur zaman zaman böle atışmalar işin tadı tuzu.. geçen ay da yazımla uğraşıyordu bikaç kişi..neyse aman durun nazar değmesin bu aralar sakin

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi batukhan Mesajı Göster
magazin köşesi gibi oldu yahu bu ne herkes birbirine bişiler söylemekte.nepenthes rajah falan bahane bence.bitkiyle tacrübe ile ilgisi yok olayın.burada kişisel sorunlar var.artık kimden kaynaklandığını söylemeyeceğim.sn preacox iyi bir arkadaşım olduğu için biliyorum onun bu konularda ne kadar çok tecrübesi olduğunu artık orkidelerde benle yarışabilirmi bilmiyorum ama).şak bir yana.ben şöyle düşünüyorum bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum bende çok katılımım olmasada.çünkü ciddi bir zaman gerekiyor okuyup anlayıp cevap vermek.bana kalırsa sn preacox gibi büyük bilgi birikimi olan ve yardım etmeye bu kadar açık bir arkadaşımıza burada gerekli saygı gösterilmeli.tavsiyelerine karşı çıkılmamalı.kendisi etobur bitkiler konusunda bir numaradır.kendisinin bu durumlardan sıkıldığını hissediyorum.o ayrılırsa bence herkes süpermarket nepenthes i bakar onlarda bi kaç ay sonra kapan üretmezler.etobur bitki olayımızda burada kalırburası kişisel sorun yaratılacak bir yer olmamalı.bence herkes birbirine yeterince saygı gösterirse hiç bir sorun kalmyacaktır.bunlar önemli konular bence.herkes gül bakımı ile ilgili üç beş şey söyleyebilir.ancak ben 10 insan tanımıyorum orkidelerle ve etobur bitkilerle ilgli detaylı bilgi verecek.dikkat edelim.ustalara saygı

Saygılar.

avukatkemal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön