Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu
Sn PlentyPlant bu gerçek olamaz ne kadar çok çeşit var. Böyle bunları sergileyerek bırakamazsınız. Bence bizlere de göndermelisiniz. Bu kadar güzelliği tek başınıza yaşayamazsınız. Sanırım bir çok üyede benim gibi düşünüyordur. Lütfen onlardan bizlerede gönderin. Ben yeni bahçe kuruyorum. Onun için nerede güzel bir şey gördüm istiyorum. Ayrıca kaktüs ve suklulent grubu çok ilgimi çekiyor. 5-6 çeşit bende de var ama sizin çiçeklerin yanında hiç kalır. Saygılar sunuyorum.
|
İlginiz için teşekkür ederim,
Sayın Gülsu. Ciddi koleksiyoner üyelerimizin yanında, benimkilerin sözü bile edilmez. Kaktüs ve sukulent sayınızı artırmak istiyorsanız,
www.kaktus.web.tr adresini ziyaret etmenizi öneririm. Çok değişik türleri resimlerini görerek seçebilir, çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Sayın Taner Angay özenle paketleyip kargo ile de gönderiyor.
Karadeniz bölgesindeyseniz ve bahçeniz için düşünüyorsanız, kaktüslerden daha çok Sempervivum, Echeveria türü sukulentlere yoğunlaşmanızı önereceğim. "Üyelerin kaktüs ve sukulentleri" başlığı altında yer alan sayfalarda da çok güzel sukulent yerleşimleri, bahçe düzenlemeleri ve türleri göreceksiniz.
Güzel uğraşınızda kolaylıklar diliyorum.