Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maki01
Bunlar ne böyle sevgili missmenas, gözlerime inanamadım sevgili arkadaşım, kutluyorum seni.
Bu kadar bakım, emek ve yorgunluğun keyfini çıkarıyorsun. Yakından tanıyan arkadaşlar iyi bilirler gösterdiğin özeni. Hani deseler ki şu pınarın suyu, hastalıklara şifa veriyormuş, bu sıcakta zor giderim herhalde. Oysa sen, hoyalarının suyunu bile bidonlarla dağ tepe demeden kaynaktan taşıyorsun. Hazırladığın toprağa " Sihirli Toprak " demek geliyor içimden.
Yüreğine sağlık canım.
|
Sevgili Maki01,
Su damacanalarım 1 tane kaldı dün hepsini suladım. Yarın su doldurmaya gideceğim.
Özellikle öğleyin cafeye gitmek için evde sabırsızlanmaya başlıyorum. Her yeni gün başka bir süprizle dolu. O kadar keyif verici ki anlatamam.
Hoyalarımda sanki beni eve bırakmamak için çiçeklerini gece açıyor. Anne gitme dergibi

O kadar Huzurlu ve Mutluyumki, kelimelerle tarif edemem. Ben ne kadar Mutluysam Şirin'imde bir o kadar mutlu Hoya Cafe'de.
Toprak karışımımıda hoyaların çok sevdiğine inanıyorum. Gereken herşeyi sağladığıma inanıyorum hoyalarım için. Birde raflarım gelirse değmeyin keyfimize olacak.
Deselerki hoyaların için Tayland'dan su getirmelisin, oturur bir çaresini ararım nasıl getirtebilirim diye. Ama gözlemlediğim o ki hoyalarımın burda Antalya'da da çok mutlu olduklarına inanıyorum. Yakın bir zamnda buhar makinası almam gerektiğine inanıyorum....