Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ibrahim doğan
sn.kudret tezel bey;
Bugün serada bir şey dikkatimi çekti sizin bilmeniz iyi olur diye düşündüm.Eşim sera içerisindeki kenarlarında ki boşluklara bir sıra domates toprağa dikti işin ilginci kasalardaki domatesler gibi o topraktaki domateslerinde yaprakları kıvrık kıvrık,topraktaki domateslere ec vermedik ama kasalardaki ile aynı olumsuzluklar var...bu durumda benim serada havalandırma sorunumu var diye aklıma geliyor ,bazı geceler havalandırmalar açık kalıyor..gece gündüz arasındaki ısı farkı böyle bişey yaparmı ne dersiniz...
sn.demirkaya;
Bu gün 8 adet kasayı kaldırarak iki alt tarafına boydan boya 5x5 kalaslar koydum kasa altlarının yere temasını kestim bir kaç gün böyle izleyeceğim gelişmeleri.Kasaların altlarından kök çıkmamıştı...
|
sayın ibrahim bey sizin yakın takipçinizim ,belkide profosyenel sercılağ giçicek arkadaşlar en fazla teknik yardımı sizden gördğümü söyleyebilirim
fakat bizlere yardım etmeye devam etmekhatta geliştirmek istiyorsanız yaptığnız gübreleme prağramlarını ,eksiklerinizi düşüncelerinizi ,tahminleriniz daha açık yazmalısınız sizi burda kimse kınayıp yargılacağnızı düşünmeyin lütfen ,şimdiden teşekkür ederim