Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Sizin algılamanız mı yetersiz, okuma mı bilmiyorsunuz? Yoksa bu kadar mı kötü niyetlisiniz ve gözleriniz bağlı.
|
Bende aynı şeyleri size soracaktım. Siz iyide İngilizce biliyorsunuz. İnsanların kafasını karıştırmak için sunduğunuz OMRI belgesinin öne çıkarmaya çalıştığınız Sunguard isimli ürüne ait olmadığını anlamayacak kadar algılama yeteneğine sahip değilseniz bana bu suçlamaları getirecek bir değilsiniz. Ben sizin daha tartışmaya başlarken birilerini kötülemek için adım attığınızı algılayacak kadar önseziye sahibim ve bugüne kadar da çok az yanıldım. Yanıldığım anda da özür dilemesini bildim. Size anafikir sorarken ne demek istediğimi herkes gayet açıklıkla anladı ama siz anlamamakta ısrar ettiniz.
Belki ilk okuduğunuzda anlayamamışsınızdır, Sn. Ensar' a gelen e-mail' i bir daha okuyun ve forumda İngilizce bilmeyen arkadaşlar için tercüme edin. Ya da algılaması düzgün bir arkadaş tercüme etsin.
Ben artık sizinle tartışmaktan sıkıldım. Kimin kötü niyetli olduğuna bırakalım forumdaki insanlar kara versin.