Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oktanyum
Etibank, Etidot-67 adlı ürünü bitki besleme alanında tavsiye ettiğine göre bu ürünün Kimyevi Gübre Tescil Belgesi vardır tahmin ediyorum. Acaba tescil belgesini yayınlamanız mümkünmü dür?
|
1 nolu mesajdaki arka yüz etiketinin belgeden farkı, üzerinde mühür bulunmamasıdır. Merak edilen etiket bilgileri orada var. Ama bir daha yazıyorum:
Konuyu resmi olarak açmadım. O nedenle belgeyi yayınlamamak daha uygun geliyor. Belge, Bitki Besin Maddesi olarak düzenlendi. Sanırım merak ettiğiniz bilgiler ise şunlar:
Garanti Edilen İçerik : w/w Suda Çözünür Bor (B) : %20,8
Lisans No: 865, Tescil No: 12171
Yalnız TÜGEM in sayfası her halde güncel değil. Listede görünmüyor. TÜGEM'e telefon ederek sorabilirsiniz.
Bilgi anlamında bu konuya katabileceğim fazla bir şey yok. İlk sayfalardaki mesajlardaki yazdıklarımdan tek fazla bilgim, bu güne kadar çiftçilerden olumsuz görüş almadık. Her defasında, taralla yapılan uygulamada binde 5 oranına dikkat etmelerini söyledik. Gerek oranlar hakkında, gerek faydaları hakkında en geniş bilgiyi, meraklı ve bilgili uygulamacılardan edinebilirsiniz. Yani tarımcılardan. Maalesef benim gücüm bu kadar.
Saygılarımla