View Single Post
Eski 09-07-2011, 16:12   #505
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ensar Mesajı Göster
Sevgili DOĞASEVER, AYHAN KAPTAN, İNCİ AKALP tercüme edip burada ne yazıldığını açıklar mısınız?

Dear Mr. Zumre:

The address of our manufacturing plant is:
1875 S. Del Rey Ave.
Sanger, CA 93657

The Harmonized Tariff number for Sun-Guard Agricultural Weatherproofing is 2507.00.00 and for Sun-Guard Part II is 2522.20.00

We are concerned about the product with a similar name, Sunguard. Since we have not exported to Turkey before, we don't know if there would be legal issues with marketing our product in your country. Are you able to supply any information about this?

Sincerely,
Don Aluisi

Sun-Guard Chemical Company
4477 N. Quail Lake Dr.
Clovis, CA 93619

Phone: (559) 291-4030
Fax: (559) 291-4019

www.sunguardchemical.com
Sevgili ensar, benim yabancı dilim yok, galiba yardım istediğin arkadaşlarında yok, şurda yazan nedir biraz googlede çeviri yaptım ama tam anlayamadım.

Ne var bu mesajda, anlamadığım halde bir şeyler sezer gibi oldum, (banadamı müneccimlik bulaştı ne.)
"speklerde sahtekârlık olmadıkça beni çok ilgilendirir bir durum değil." cümleleri kulanılmaya başlandı.

Sevgili ensar bu ürün sahte belgeylemi piyasada satılıyor bunumu anlamalıyız.
Doğru anlamışsam (yanlışsam düzeltin) O halde sorarım hangi spekler, kimin spekleri, bahcıvanın speklerimi ?
"Literatürü hallaç pamuğu gibi attı. Müthiş bir bilgi avcısı."

Literatürü hallaç pamuğu gibi atanlara hiç bir sözüm olamaz çarpılırım, sadece allah yolunu açık etsin derim, etsin de, biraz ufak atsın civcivler yiyemiyor. Haa benden de bir tavsiye, pazardan aldığı cevizlerin içinde kaç mikron yağ (vs) olduğunu iyi analiz ettirip belgeleyip sonra reklam etsin. Herkes ensar kadar sabırlı olmayabilir.

Aklıma şu cümle geldi, gerginliğimizi atmaya faydası olur belki.

Benimki kara seninki benden de kara.

Ne diyeyim, uzaya ayna götürmeyi unutmuşlar, kabahat arkasına bakmıyanda değil ki, Aşaaa, kabahat uzaya ayna götürmeyende.
Şu aynayı kim götürecekse götürsünde herkes arkasını görsün.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön