View Single Post
Eski 09-07-2011, 12:42   #1597
jineop
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi drhegeli Mesajı Göster
-Belli ki kartlar, karışıklığa neden olabiliyor. (Satıcı özensiz olunca...) Multi Blue için çiçeklerini beklemek gerekecek galiba...

-Ne yazık ki bitkiniz Princess Diana değil... Boy, şekil, renk... Hiçbiri uymuyor... W.Nike'a benziyor sanki... Sizde bir W.Nike var, karşılaştırma yapabilirsiniz...

-Eh, siz bir Princess Diana hakettiniz. Ben de bir tane var... Yeni dkim... Sürgünlerini vermeye başladı... Becerir de çelikten üretebilirsem; sözüm olsun, size ulaştıracağım...
Sevgili dregeli,
çiçeklerinin benzerliği dikkatimi çekmişti. Ama daha küçük , renk daha kırmızı , tomurcuktan çiçeğe geçişi farklı, yaprakları daha küçük.
Bizim W. Nike olduğuna karar verdiğimizin ilk çiçekleri tekrar ekliyorum. Hatta Ernest Markham sanıyordum, çiçekleri giderek değiştiği için sizlere de sordum. Galiba bu bölgede iki farklı clematis var. Çünkü ben hep çelikleri ilk zamanlar kazaya kurban gitmesin diye clematislerin diblerine yakın yerlere yapmıştım. Muhtemelen o çeliklerden biri tutunca iki ayrı clematisin tek dalları bir clematis gibi duruyor. Bundan şüphelenip dibe ve bitkinin kollarına iyice bakmış ayrı bitki olduklarına dair bir bulgu görememiştim.
Princess Diana için çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.

Eklenen Resimler

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön