Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Badee
Anladıgım kadarı ıle canını cok sıkıyor bu olay bunun önüne civcivlerin yerde yatmaması icin kısa az yüksek üstüne cıka bılıceklerı fazla genis olmayan bir tüneme koy diceksın onlar ne bılır tünemeden öğrenirler.Ayrıca civcivin kıs kısmına az bisey yağ sür o dıskı bağlayan yere.Hırıltı konusundada bir birine bulasan bir hastalık deyil insanlarda nasıl zatüre tarzı oluyor tavuklarda kıstan kalma bir rahatsızlık oluyor buda böyle bisey.Benimki düzeldi biraz artık pıskırma hırıltı duymuyorum.Yumurta yemı demis biri onu alırken karısık alın besi yemi ile yumurta yemını karıstırıp versin alıgınız yer.Kilosu her ikisininde birbucuk tl dir.Bu yemı kusculardan petsopların bazılarından bula bılırsınız köy yerlerındede yem aldıgınız yerlerden temin ede bilirsiniz onlar getirir sehirde ise güvercin kus gibi seyler satan yerlere söylersenız ya vardır **** getirirler isterseniz.
|
tünek te üşümezlermi daha 2 buçuk haftalıklar hem malesef o problemli civciv öldü evde bakıyorudum üşümesinler diye pc nin olduğu odadalardı çokbağırmıştı yani anlamıştım ama acı çekmektense ölmesi onun için daha iyidi