View Single Post
Eski 09-07-2011, 11:05   #496
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Gidiliyorsa helalleşmek gerekir.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Sn MeyveliTepe,

Durun bakalım daha size insanların ihtiyacı var. Öyle kolay kolay gitmek yok. Hiç merak etmeyin bizler gititkten sonra Sevgili İremler, Tepeleri hiç Meyvesiz, Doğayı hiç Sevgisiz bırakmayacaktır. Sevgiyle kalın.
Sn. Doğaseverin bu duyarlı mesajı gerçekleri yansıttığı inancındayım, kaolin konusunda Sn. Meyvelitepenin huzursuzluğu hat safhasına vardığı kanısındayım, bu düşüncemin doğruluğu hakkındaki görüşlerimin kaynağı Mevelitepenin kendi açtığı Ubyi başlığındaki Blok çalışmalarını geri çekmişti sessiz sedasız ayrılması bunun işaretleriymiş.

Ben de zaten bir şeyler seziyordum MeyveliTepenin Moderetör oluşundan sonraki günlerde bir farklılık içinde bulunmaktaydı, kendisine bu konudaki düşüncelerini öğrenmek istediğimde özelden yazmış olduğum mesaja cevap alamamanın arkasında bu gerçeklerin varlığı belirmiş oluyordu.

Kaolin başlığında ortaya koyduğu bilgi paylaşımlarının gayreti beni oldukça şaşırtmıştı, kendisini hiç bu kadar paylaşımcı olarak görmemiştim 2008 de üye olduğu bu sitede hep dikkat ettiğimde paylaşımlar konusunda daima üyeleri kendi bloğuna yönlendirmekteydi, nasıl oluyordu da bu kadar forumlarda paylaşımcı olarak kendini lanse etmesini anlamıyordum.

Bu durumu forumlardan ayrılmadan önce üyelerle helalleşme düşüncesinin belirtileri olarak yorumluyorum, bu kanatlerime üye arkadaşlarımın ne kadar katılır bilemiyorum ama yaşımın gereği tecrübelerim beni yanıltmamıştır.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön