View Single Post
Eski 09-07-2011, 09:05   #2025
Yücel Canpolat
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Kuş olup uç sam aha bu diyarlara kon sam,Sayın hocam merhaba ne kadar yorulduğunuzu en iyi kim bilir?
Evet ben bilirim,ancak,ne kendi yorgunluğuma ne de zatıali'nizin yorgunluğuna zerre kadar üzülmüyorum geriye dönüp baktığımız da doğal yaşamı oluşturmanın ne kadar zorluklarla yapılabildiğini öğrenmek ve o na katkıda bulunmak adına bilekler kan dişler kenetli çalışmak keyiflerin en güzeli
Sayın hocam sayfanız aracılığı ile,yukarıda yazdığım doğallığı yakalamak adına isteyince oluyorun ispatını bütün arkadaşlara gösteriyorsunuz.
Şimdi de arkadaşlarıma sesleniyorum takdir etmeyen kafir dir(arkadaşlar espri anlamında algılansın lütfen)
Geçen yıldan bu yana yaptığınız çalışmaların sonucu''renklerin dans'ı ve kocaman bir huzur veren Orhan hocam'ım elleriyle nakış nakış işlediği yemyeşil bir örtü,ellerinize,emeklerinize ve başaracağım diyen yüreğinize sağlık Sayın ORHAN hocam.
Sayın hocam izninizle
heeey cemo kardeş,pamuk prenses(kendileri fatma sunay),uzaylı kardeş ve bendeniz garip keloğlan birincilik flamasını artık rüyamız da görürüz
Hocam elleriniz den saygıyla öpüyor selamlar yolluyorum hem de yürekten.

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön