Sevgili Meyvelitepe,
Bu güne kadar sabırla bekledim. Bana ve ürünümüze atfedilen suçlama ve karalamalar ile ilgili bir ispatın yapılmasını.
Hiçbirşey ispatlanmadığı gibi, aksine hep tartışma başka terlere taşınmaya çalışıldı.
Her zaman olduğu gibi sevgili Meyvelitepe her şeyi bildiği için (çok bilen çok yanılır) bu konuda da yanıldığını geçte olsa anladığını sanıyorum ama açıkça söylüyorum. Meyvelitepedir, yarın şaka yaptım der gene değişikliklerle karşı karşıya bırakır insanlarımızı.
Gönlü öğretmekle ve insan sevgisi ile dolu insanların yapacakları şeyler, çok fazla özveri ve ALÇAK GÖNÜLLÜLÜK gerektirir. Umarım Meyvelitepe sizde vardır.
Sevgili Meyvelitepe evet siz bir uslup yarattınız ve de sizin bu forumda ve başka platformlarda peşinizden yazı yazacak sizin üstüne gittiğiniz kişi ve ürünleri hiç kullanmasalar bile yerlerde süründürecek ya da göklere çıkaracak çok fazla seveniniz var.
Takdir edilmesi gereken bir durum. Ama bu sizin çevrenizde birazda fazla şak şakçı yaratabilir. İşin kötüsü size zarar verebilir.
Yani bir LİDER olacaksınız, bir GURU olmaya soyunacaksınız basit hatalar yapmak gibi bir lüksünüz olamaz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi meyvelitepe
Bu arada Sunguard'da OMRI listesinde.
|
Bakın üç yıldır Kullandığınızı söylediğiniz OMRI belgesine sahip olduğunu ve sizde spektlerinin olduğunu belirttiğiniz SunGuard isimli ürünün, Amerika' daki OMRI listesindeki ürüne, sadece ve sadece ismi BENZEYEN bir ürün olduğunu bile BİLMİYORSUNUZ.
İşte sizin verdiğiniz linkteki bilgiler.
Yok eğer bu gerçeği biliyorda, ısrarla OMRI belgeli diyerek reklamını üç yıldır yapıyorsanız sizi nasıl tanımlayabileceğimi bilemiyorum.
Sevgili Meyvelitepe Turhan Bey'in Turcan Tarımının SunGuard isimli ürünü Amerikada Bay Don Aluisi' nin Sunguardchemicals firmasına ait OMRI listesindeki Sun-Guard ile alakasız, Alaka var mı?
Var! İsim BENZETME manipülasyonu.
Bakın, aşağıda bununla ilgili bir Mail var.
Sevgili DOĞASEVER, AYHAN KAPTAN, İNCİ AKALP tercüme edip burada ne yazıldığını açıklar mısınız?
Dear Mr. Zumre:
The address of our manufacturing plant is:
1875 S. Del Rey Ave.
Sanger, CA 93657
The Harmonized Tariff number for Sun-Guard Agricultural Weatherproofing is 2507.00.00 and for Sun-Guard Part II is 2522.20.00
We are concerned about the product with a similar name, Sunguard. Since we have not exported to Turkey before, we don't know if there would be legal issues with marketing our product in your country. Are you able to supply any information about this?
Sincerely,
Don Aluisi
Sun-Guard Chemical Company
4477 N. Quail Lake Dr.
Clovis, CA 93619
Phone: (559) 291-4030
Fax: (559) 291-4019
www.sunguardchemical.com
Evet Meyvelitepe, kızıyor olabilirsiniz. KRAL ÇIPLAK! Belki birileri, siz bilmeden sizi ve de forumdaki başka arkadaşları kullandı. O zaman kandırıldığınızı ve de başkalarının da sayenizde kandırıldığını anlayın.
Yok biliyorduysanız istediğiniz yere GİDİN.
Gidinde gittiğiniz yerdede aynı hatalara düşmeyin.
Sevgiyle kalın