View Single Post
Eski 09-07-2011, 08:26   #33
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Alıntı:
Ayrıca aşağıda telefon numaramı bıraktım eğer bu konulara bu kadar cok merakı olan arkadaşlar varsa direk bana ulaşsın die. Bunun dışında biliyorsunuzki ticaret belli bi amaç için yapılır. Buradaki sorduğunuz soruların çiftcilikle uzaktan yakından pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Ürünün ticari özellikleri konusuna yakından değiniyorsunuz? Sizin ne iş yaptığınızı sormak isterim.

Sayın Atakan Bey
Ürün çiftçilikte kullanılıyor ve ben de yukarda sizin de belirttiğiniz gibi ürünün ticari özellikleri (aslında teknik ve ticari yanları denebilir) konusuna yakından değinmişim. Herkes gayet güzel ürünü kullanıp resmileri burada yayınlarsa çok iyi ama ürünün ticari veya teknik yanıyla ilgili soru sorarsa bunu size telefon ederek mi öğreneceğiz? Yukarda ayrıca ürünün kullanımıyla ilgili de bir soru var. Sulama suyuna özel bir madde ilave ediliyor mu diye sormuşum. Çünkü sitenizdeki denemelerden birinde "Sulama suyu uygun değilse, bir yöntem uygulanır deniyor" Bu yöntemi sormuşum. Sulama suyu olarak içinde besin maddesi pek bulunmayan çeşme suyu kullansak, algler bu çeşme suyunda da çoğalıyor mu? Başka bir soru sormama veya bir şey söylememe gerek yok. Sizlere bol kazançlar diliyorum. Saygılarımla.

Not: Ne iş yaptığımı sormuşsunuz, çevirmenim kendi halimde de bahçe yapıyorum. Doğayı anlamaya çalışıyorum.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön