View Single Post
Eski 08-07-2011, 21:44   #2020
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu
 
Orhan Özbilgiç's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4,928
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sayın Orhan Öğretmenim, bahçeniz ve bitkileriniz için söyleyecek söz bulamıyorum. Geçen seneden beri gözle görülür gelişmeler hemen kendini belli ediyor. En çok clematislere takıldım kaldım. 2010 Mayıs ayında dikmişsiniz. Ben de, sevgili lir'in sayesinde 2010 Haziranda diktim. Bu demek oluyor ki, bir yıl sonra benzer görüntülere kavuşacağım. Tabii Allah sağlık verir de gösterirse.

Bütün bu güzellikler içerisinde sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Saygılar...
Çok teşekkür ederim.
Tevazu göstermeyeceğim. Gerçekten son bir yılda bahçemi epeyce derleyip toparladım. Eski fotoğraflara bakınca değişimi bende farkediyorum. Eee, birde bahçe eskidikçe güzelleşiyor gerçekten.

Aslında sevgili Zeki Yağlı epeyce sayıda Clematis tohumu vermişti. Ben onları viyollere ektim, evin güneye bakan cephesinde dışarıda bırakıp İstanbul' a döndüm. Tabiiki çimlenmediler. Eğer uygun koşulları sağlayabilseydim, duvarım çok daha renkli olacaktı.
Gelecek yıl sizinkilerde kesin böyle olacaklardır.
Sağlık ve mutluluk dileklerimle..

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön