Alıntı:
"Üretici haber vermeksizin verilen spektlerde her türlü değişikliği yapma hakkını mahfuz tutar." Yeni geliştirilen bir üründe de bu kaçınılmazdır.
|
Bunu kendi adınıza mı söylüyorsunuz, söz konusu ürün adına mı? Kiloyla satılan bir ürünün birim hacmindeki ilan edilene göre iki misline yakın fark nasıl bir spek değişikliği olabilir ki? Hafifti de ağırlaştırıldı mı? Zaten öyle miydi?
Hadi sizin elinizde torba yok. Elinde ücretsiz torba olanlar başka bir şeyi izlemekten fırsat bulamadıklarından mı allahın terazisinde tartıp kendileri de göremiyorlar.
Alıntı:
Kendini haklı çıkarmak için internet üzerinden aldığı yığınlarca dökümanı sayfalarca yazıp satır aralarında ne söylemek istiyorsa onu araya sokuşturmasaydı
|
Takip ettiğim ve paylaştığım literatürde bilim adamlarının söylemediği bir şeyi söylemişler gibi mi göstermişim? Tam tersi olmasın sakın? Bu adamlara önce zorla istediğim şeyi söyletmeye çalışıp, olmayınca da ciddiyetsiz, satılmış mı demişim?
Alıntı:
Her ürün kendi literatürünü oluşturmak zorundadır, bu işe öncülük etmiş firmaların literatüründen faydalanmak etik dışıdır diyeceksiniz.
|
Belirli bir speke göre oluşmuş literatür tamamen başka bir spek için kullanılamaz. Hele hele uysun diye literatürde manipülasyon yapılmaz. Yapılması dürüst bir hareket değildir.
Alıntı:
Öte yandan almadığınızı, satmadığınızı, organik bağınız olmadığını söylüyorsuz, ki öyle olmadığını biliyoruz. En azından objektif olmanızı engelleyecek bağlarınız var.“
|
Alıntı:
Diyorsunuz. Bildiğiniz bir şey varda açıklamıyorsanız sizi alenen müfteri ilan ediyorum. Sn. Acemi_caylak’ ı sizden farklı olarak iki defa agaclar.net toplantısında tanımış bir forum arkadaşlığının dışında başka bir organik bağımı ispatlayamazsanız
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ensar
Sevgili Sarıcan,
Tevazuya gerek yok. Sunshader grafik tasarımıda senin belirtmekte fayda var. Daha öncede defalarca belirttim. ...
|
Alıntı:
Sunguard markasını dilinden düşürmeyen ve öne çıkarmaya çalışan sizsiniz. Benim böyle bir markadan siz bahsetmeseniz haberim bile olmazdı. Eğer bu üründe diğer önerdikleriniz gibiyse…
|
Burada da yanılıyorsunuz. Kaolini benden duyduğunuz kesin ama bu markayı ilk benden duymadınız.
Ağaçlar.net sadece zengin bir bilgi hazinesi değil. Aynı zamanda bir tarih kitabı.