View Single Post
Eski 07-07-2011, 14:39   #453
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
"Ben bile" ne demek Halil Bey! Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Yeter ki olayları kişiselleştirmeden sakin sakin tartışalım. En doğruları bulacağımızdan eminim. Sevgiyle kalın.
Dileğinize canı gönülden katılıyorum. Yeterki bunu hep birlikte yapma başarısını gösterebilsek, birbirimizi kırmadan inciltmeden eksiklerimiz yanlışlıklarımız varsa hep birlikte düzeltelim. Birimizin ufak bir açığını buldukmu vurun abalıya misali olmasın.

Şimdi

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Onun yerine siz de başka bir seviyeden medet umuyorsunuz. Ne diyeyim.
Sevgili meyvelitepeciğim, beni çok üzüyorsunuz, benim medet ummak gibi bir beklentim yokki, neden olsun. Ben sizi uygulamalarınızdan dolayı teşekkür etmiştim, bu yapmış olduğunuz deney (vs) nin analiz raporları test sonuçlarının belgeleri varmı dediğimde beni hemen yanlı olarak afişe ettiniz. Ve "olmayan şeyin belgesimi olur"dediniz. Peki olmayan bir şeyin deneyi nasıl oluyor.

Bir şeyi iddia ederken ya da alenen beyan, reklam, ederken bunu kanıtlayan belgeleriniz olması gerekir. Hani bir deyim var, on tane şahit getireceğine bir tane belge getir. Diğer taraf içinde aynı şey geçerlidir, ama bunu belgeleri size veya bana verip vermemesi ürün sahibinin keyfiyetindedir, istemişimdir vermemişse ve ürünün eksikleri aldatıcı yönlerini tespit ettirir belgeler gerekli mercilere baş vururum, ve bu başvuru sonucunu almadan çıkıp reklam etmek suçtur.
Belgeleri alsanız dahi reklam edemezsiniz ama dava açabilirsiniz.

Tüm anlatmak istediğim bu, herhangi birini korumak, kollamak, kayırmak, ya da çamur at izi kalsın(bu babam olsa dahi) gibi bir karaktere sahip değilim.

Ben üründe eksik yanlış bilgi (vs) yoktur demiyorum, sizin testlerinize göre vardır da diyemem. Nasıl güveneyim size (Hani bir söz var, bir babama güveniyordum onuda anamın üstünde yakaladım

Belgele be abicim, belgele ki size bir kez daha teşekkür edelim. Arkanda olalım.

"Satılan bir malın ilan edildiğinden başka olması, ya da bir ürün için yanlış bilgi verilmek suretiyle alıcıların yanıltılmasının adı sizce nedir? Bırakalım hukuku, vicdani olarak nedir? Bu mesaja yanıt verirseniz şayet, "

Şu yazmış olduğunuz mesajın cevabını elini vicdanına koyan herkes tarafından gayet güzel cevaplanır.

Bıraktım hukuku,
Ya, beyaza gri diyen vicdanların, vicdani cevabı nedir.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön