Sevgili Adil,sağolun , güzel bakarsak ,güzel görürüz.Yani şimdi moda bir kelam var.Bardağın dolu kısmı gibi .))) O misal...Tanrı nın yarattığı bütün herşeyi seviyorum...Bu uzun felsefik bir mesele aslında....Birlik olayı......Bizlerde bu hisleri doğada buluyoruz..Ne mutlu bizim gibilere diyorum ben......Dediğiniz gibi ben yaşamım boyunca ,herşeyi dert etmem,hoşgörücülüğüm fazlasıyla mevcuttur. Fakat çocuklarımın, benim işlerime karışmasına asla tahammülüm yok,çünkü ,çevremdekilere nazaran benim çalışmalarım okadar,doğal ve faydalı işler olduğunu kendileri de biliyorlar.Buna rağmen,dakika başı çiçek ve bahçe sevgim, enstüranlarım, boyalarım onlara dert oluyor....Bence kıskanç bunlar..)))) Hep onların istekleri ön planda olsun ,kimse kendine vakit ayırmasın... Üzülmüyorum, da ,ama bazen öfkeli tarafıma rastlıyor , içimi buraya döküyorum.O anlarda hep nedense sevgili S.Durul a rast geliyor.Sevgili S.Durul dert babası oldu vallahi sayemde.. Sağolsun.... teşekkürler ederim...Selamlar sevgiler..
|