View Single Post
Eski 06-07-2011, 12:50   #21
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Yine işinize geldiği gibi cevap vermişsiniz. Bu konuyu izleyenler benim ne demek istediğimi gayet iyi anlamıştır. Bana talimat gelmesine gerek yoktur. Ben bu karalama kampanyasında Sn. acemi_caylak' ın tanıdığım insani yönü ile bir yanlış içinde olmayacağını belirterek yazdıklarımın taraflı bulunabileceğini zaten daha önceki mesajlarımdan birinde belirtmiştim.

Ben sizin bu tartışmadan galip çıkabilmek için her türlü argümanı rahatlıkla kullanabileceğinizi belirtmek için o soruları sormuştum. Piyasaya yeni çıkan bir ürünü kendi literatürünü oluşturmayıp bu konuda öncülük eden firmaların dökümanlarını kullanmasının etik dışı olduğunu söyleyen sizsiniz.

Bende sizin taraf olduğunuz ürününde kendi literatürünü oluşturmadığını göstermek için o soruyu sordum ve o linki verdim. Konuyla bu kadar ilgilenip broşürlerin Surround' a ait olduğunu görünce, deklere ettiğiniz OMRI belgesininde başka birine ait olabileceği gibi bir hisse kapıldım.

Ben Sn. Sabry' i sizin tavrınızdan emin olamadığım için her an olumsuz bir eleştiriyle karşılaşabileceği konusunda uyarmak istedim.

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön