View Single Post
Eski 06-07-2011, 09:39   #829
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Sevgili Berrinb, güzel sözleriniz için teşekkür ederim, benzer durumları yaşadığınız için, okurken içten paylaşımınıza ayrıca sevindim.

Yaban asmalarının coşkulu fotoğraflarını gördükçe, bir de iki senedir benim bahçedeki cılız hallerine baktıkça bir yerde yanlış var diye düşünüyordum. Yanlış olan sabırlı olmamakmış, bunlar da kökü güçlendikçe kendini gösteriyorlarmış. Zaten iki senedir yavaş yavaş büyüyen bitkiler bu sene hızla yer doldurunca kendine gelmelerinin üç sene olduğunu daha iyi anladım.

Yaban asması bunun haricinde iki kere Tarçın tarafından dipten budanmıştı. Bu sene ilk çiçekler açtıktan sonra sevinmiştim ama bu kadarını beklemiyordum. Direğin arkasında olduğu için içeriden görememişim, banka oturunca açtıktan kaç gün sonra gördüm. Bir haftadır o köşeyi renklendiriyorlar, üzerinde yeni tomurcuklar da var. İlk başlarda yaseminin arasında boğulur diye düşünmüştüm ama o kadar akıllı tırmanıyor ki, korkmama gerek kalmadı. Bir dal böyle ise bir kaç sene sonra yeni dallarla ne olacak

Yarım gün güneş alıyor, toprağı genelde nemli ve kökü gölgede. Rengi daha güzel, fotoğrafta iyi çıkmamış.

Name:  0507111.jpg
Views: 784
Size:  74.2 KB

Name:  0507112.jpg
Views: 804
Size:  67.3 KB

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön