Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Adil,o menekşe değil , ismini gloksina olarak hatırlıyorum ama emen değilim,afrika menekşesi kadar sürekli bir çiçek değil,her sene alırım ama yaz sonuna kadar dayanamayıp ölüyor.İnşaallah seninki öyle olmaz.
Duvar inşaatını beğendim ,herhalde iki katlı setle yapacaksın gibime geldi ....Harika olur ,hemde yerden kazanırsın. Kolay gelsin çok güzel olacağından eminim,bende sonbaharda çiçek tohumları yollarım dikersiniz....Sevgiler selamlar....
|
Sayın Berrinb.
Menekşeye çok benziyor.Adını tam bilmiyorum.Menekşe familyasından olduğuna hiç şüphem yok.Sadece çiçeklerin ve yaprakların büyüklüğü farklı.
Bende ilk kez deniyorum.Sonuçları hep beraber göreceğiz .Bu konuyu sizlerle paylaşacağım.
O sera duvarı 20 cm daha yükselecek.Zemin seviyesinin düz hale gelmesi için buna ihtiyaç var.Seramın boyunun 6 m. boyunda standart profil boyuna göre ayarlamayı düşünüyorum.Profilden zaiyat vermemesi için.Genişliğini 3 m. olarak düşünüyorum eğer dar olursa değiştirebilirim bu mesafeyi.Bu konuyu aşama aşama siz değerli dostlarımla fotoğraflarla paylaşacağım.Sizlerinde düşümcelerinizi almak isterim.
Çiçek tohumları .
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Saygılar selamlar berrinb.