View Single Post
Eski 06-07-2011, 07:57   #585
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Adil, burada toplanmış olan bütün arkadaşlar gibi bende tabiatı ve bütün canlıları çok seven biriyim.... Benim ; yeni açmış kokulu bir gülü koklarken ağladığım çok olmuştur...Tanrım bütün bu güzellikleri yaratacak kadar erişilmez büyüklüktesin diyerek...Ben gençliğimden beri Galatasaray lıyım ama bu sene Trabzonspor şampiyon olsun diye çok dua ettim, sonradan da etrafımdaki Fenerliler benimle çok dalga geçtiler.)) Güzel Trabzon a ve sizlere selamve sevgilerimi gönderiyorum.......bbb...
SAYIN Berrinb.
Allahın yarattığı o güzellikleri görmek her insana nasip olmaz .Siz o gözle bakıyorsunuz görüyorsunuz ve farkına varıyorsunuz.
Hayat üzülmeye değmez.Hertürlü engele rağmen hayatı dolu dolu yaşamaya ve mutlu olmaya bak.
Sizin yaptığınızı bende bazen yapıyorum.Her ota, çiçeğe,böceğe vs. var olan herşeye bakıyorum ve onlardaki o muazzam sistemi ve güzelliği düşünüp Allahın büyüklüğünü görebiliyorum. Buda beni duygulandırıyor.
Gelelim takım konusuna.)
Bütün takımlar bizim ülkemizin nadide kulüpleridir.Fakat format gereği herkes bir takıma gönül vermiş.Biz bu yıl şampiyon olmayı çok istedik fakat malesef olamadık.SPOR SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİKTİR.Biz bunun dışındaki hiçbir davranışı hoş görmeyiz.Her takımın fanatik ve seviyesiz taraftarı olduğu gibi centilmen ve saygıdeğer taraftarlarıda var.Bütün takımlarımıza önümüzdeki sezon başarılar diliyorum.
Böyle şeylerle kendini asla üzme.Küçük şeylerle dahi mutlu olmaya bak.
Hayata hep gülümse.)
Çiçeklerle dolu o güzel bahçenizde size sağlık,sıhhat, huzur ve mutluluklar diliyorum.
Çalışmalarınızı çok takdir ediyorum.
Azimle, sonuna kadar devam.
Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön