1- ilk misel gelişmesi
Açıklanan tohumun bu karışıma aşılaması yapılarak 4-6 hafta 18.3-21.1 0c’de inkubasyonu sağlanır. (burda konuşmuştuk turuncu bir renk alacak sonra şoklanacak.)
2- şaşırtma yöntemi (şoklama)
Misel gelişme sonrası ortam 3.3-4.4 0c’de iki hafta süreyle buzdolabında soğuk şokuna tabi tutulur.
3-ana üretim alanına alıması (üretim kısmı)
İki hafta sonra üretim odasına alınarak (nem %85-95, sıcaklık 22.7-25 0c, günde 8 saat aydınlatma, CO2 miktarı 900 ppm’den az) üzerine örtü toprağı serilir ve mantar oluşumu sağlanır.
valla ben hiç üreteni görmediğim için en son hasat süresi veya olgunluga kadar olan süre mecullarda

bende başka bir siteden bulmuştum bunu geçen sene olması lazım o siteninde accont süresi bittiginden kapatılmış.