Sevgili Fatoş ablacığım hoş geldin, safalar getirdin. Çok özlemiştik seni.
Umarım artık fazla ara vermez ve hep aramızda olursun. Gerek yaydıkları pozitif enerjileri, gerek'se yaşama ilginç bakış açıları ve düşünceleri olan bazı güzel dostlarımızın, ortadan uzun süre kaybolması çok boşluk yaratıyor bizlerde. Her birimizin ayrı ayrı, yoklularından dolayı boşluk hissettiği dostlarımız vardır.
Örneğin benim için; sizin, sevgili mürvet hocamız, sevgili gece, sevgili hassoman, sevgili kalambaklı, sevgili nariçi gibi.. dostlarımızın uzun süre yazmamaları, bende böyle bir his uyandırıyor.
Her ne kadar, bazı dostlarımızın neden aramızda olmadığını bilsek'te, bilmediğimiz diğer dostlarımızı haliyle merak ediyoruz.
Tabii'ki herkesin, kendi özel dünyası, özel bir yaşam mücadelesi var. Kimi iş ya'da yaşam tarzını değiştirdiğinden, kimi sağlık sorunlarından dolayı net'e giremiyor olabilirler.
Minyatür gül'ü bu saksıdan söktüm fatoş ablacığım. Onu daha büyük bir saksıya dikeceğim. Bu akşam üzeri bağ'a gitmeyi planlıyorum. Uzun süredir fırsat bulamadığımdan, bağ'a gidememiştim. Oradan toprak getirip, yeni bir saksı yapıp minyatür gülü o saksıya dikeceğim.
|