Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
İlksahifeden bu yana bahçeniz epeyce renklenmiş.daha da olacaktır.37 mesajda ki 3. resimde galiba dut ağacını kesmişsiniz gibi gördüm....Ama diplerden yine sürgün verecektir. Aynısı şu an bende mevcut,sürgünlerini kestiğimiz halde her sene çıkıyor.Kökünden sökülmediği sürece o şekil yaşamaya devam ediyor...Sarmaşıklarınız ve çiçekleriniz güzel olmuş.Kıyılara bordür halinde aynı cins çiçekler dikebilirsiniz görüntü harika olur. Güzel mevsimler dileği ile ..Selamlar efendim.....bbb....
|
Sevgili berrin hanımcım selamlar. Çok vaktim olmuyor her zaman giremiyorum nete. Geç cevap verdiğim için özür. Dut ağacımı keserken çok üzülmüştüm kökleri evin temeline gidip bahçe betonunu kaldırınca kesmek zorunda kaldık.
Aynen dediğiniz gibi yeni sürgünler veriyor ama öğrendim ki kullanılan bir ilaç sayesinde sürgünler artık çıkmıyormuş. Tabii bide ilacın adını öğrenmek var.Bu ilacıda; ilk önce matkapla ağacın çeşitli yerlerinden delikler açıp buradan damla damla veriyormuşuz. Ben daha yapamadım eğer siz öğrenirseniz bana da söyler misiniz? Sarmaşıklarım bugün üç tane çiçeğini gösterdi.Kıyılara da bordür halinde ezan çiçeği istiyorum ama bu sene geç kaldım.Lilium soğanlarını kurtarma çalışmalarına başladım.Sayın lilium sayesinde captan 50 wp ile.Ortancalarımı geçen sene kaybettim. Bahçem çok güneş görüyor yaşatamadım ne yaptıysam.Şimdi sizin bahçeye gidiyorum. Görüşmek dileğiyle saygılar............