View Single Post
Eski 30-06-2011, 11:29   #7
raddle
Ağaç Dostu

raddle's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2007
Bizim psikolojimiz ne olaca acaba? Koray Bey yazacaklarım tamamiyle kendi yöntem ve uygulama sonuçlarım. Başlarda muhteşem bir ilgi gösteriyordum,yapraklara su püskürtmek, toprak nemine göre düzenli sulamak,besinini takip etmek .... Tüm bunlara rağmen -saksısı da küçüktü- açmadı, sürekli yaprak yaptı. En sonunda ben yoruldum, 1 yıldır da hiç ilgilenmiyordum hatta yapraklarının büzüştüğü zamanlar bile oldu susuzluktan. Tabii bu ilgisizlikte benim tez yazım sürecimin de etkisi oldu. Dediğiniz gibi unuttum resmen. Hatta hava yağmurlu olduğu için çamaşır askısını ona yakın bir yere koymuştum iki gün önce ve çamaşırları toplarken de deterjanın kokusu ne kadar kalıcıymış diye de düşündüm.) Dün çiçekleri tesadüfen gördüm, epeyce de var açma hazırlığında olan. Üzüldüğüm nokta ise, açtı açmasına da zamanlama sorunu yaşıyoruz, ben evde olmayacağım o çiçeklerini açarken ya da kokularını dağıtırken. Ama bildiğim nokta şu, yok sayıyorum kıt kanaat yaşamasını sağlıyorum yani kendini yaşamını devam ettirememe kaygısında hissetsin diye uğraşıyorum. Acımasızlık gibi gelebilir ama işe yaradı.)

raddle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön