Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bat-uhan
Arkadaşlar Goji Berrynin kurutulmuş meyvelerini isteyen benimle iletişime geçebilir ve içinden tohumları ben şahsen çimlendirebildim ama yazlıkta unutunca kurttum fadalarınaa gelince çin krallarının yediği bu meyvenin halkdan birinin yemesi yasaktık performans arttırıcı bolca eneji verici vede anti againg bir meyvedir isteyen iletişime özel mesajdan geçebilir.
|
Goji berry ile türkiyede araştırmacılar çok fazla lakin bunlardan bazıları profesyonel işlerini yürütmeye çalışıyorlar **** öyle söylüyorlar biz iyi niyetli olup araştırma yapanların araştırmalarını takip ediyoruz. en azından telefonlarla gelişmeler hakkında bilgi alış verişinde bulunuyoruz.
ben Cinden ve ABD den NQ-1 getitirdim. aynı tohumlar güneş, sıcaklık, su ve toprak yapısına göre değişiklik gösteriyor ki buradan da şu sonucu çıkarttım illere göre değişik tür ve çeşit araştırması yapılması lazım.
Sanırım 1-2 sayfa önce bir mesajda bir ağaç sever 250 000 tane bahçeye dikim yapacağını kolon ve kültür çalışmalarını da yurt dışında yaptırdıklarını söylemişti bu tür girişimciler ilerde türkiyede bu meyvenin ticari amaçlı üretimini sağlayacak kişilerdir.
pazara nekadar çok ve ucuz girerse millet olarak bu değerlerden yararlanmış olunacaktır.