Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Sevgili Ensar, işten eve gelirken araba kullanırken internete girip mesaj yazamıyorum, kusuruma bakmayın, #290 nolu mesajda eve dönünce yanıtlamışım. Bu arada, benim sorduğum, üstünden haftalar geçmiş ama belki de uzun seyehatlerde olduğunuz için yanıtlanmayan sorulara şimdi de olsa yanıt verirseniz makbule geçer.
Tabii, yeni bir soru da, ürünün ilan ettiğiniz özelliklerinden hangileri doğru ve ölçüme dayanıyor, bunu da yanıtlarsanız herkes için faydalı olur.
|
Sevgili Meyvelitepe,
Yaklaşık 40 gün önce Dikili dönüşü sevgili ZEYTİNLİBAHÇE ile Tekirdağda bir akşam yemeğinde buluşup sizin bloğunuzdaki kaolin yazısı üzerine konuştuğumuzda sizin taraflı oldüğünuzu ve bu konuda samimi olmadığınızı düşündüğümü ama herhangi bir tartışmaya da girmeyeceğimi belirtmiştim. Akabinde 1 ya da 2 gün sonra kendisi ile telefon görüşmesi yaparken artık ağaçlar nette yazmıyacağımı ve de en geç .... numaralı mesaja kadar yazacağımı ondan sonrada herhangi bir tartışmaya girip sinirlerimi yıpratmıyacağımı belirtmiştim.
Neyse kısacası seyahatte falan olduğumdan değil ağaçlar nette herşeyi bilip herşeyi açıklayanlar olduğundan benim artımsal katkım bile olmadığının düşünülmesinden, fırsatçı çıkarcı diye sınıflandırılmanın bana verdiği keyifsizliği yaşamamak için ciddi olarak siteyle ilgilenmedim.
Benden değer vermemi istiyorsunuz, Gerekli mi ?
SİZ BİR SÜRÜ TEST YAPTINIZ BEN BEYAZLIĞI ŞU DESEM NE OLUR DEMESEN NE OLUR.
Benim söylemim önemli değil bende diskromotopsi var önemli olan sizin bahçıvanınızın yorumu.
Sevgiyle kalın