Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
İyi de bunu açık olarak yazman gerekir. Oysa sen praecox'u da içine alacak kadar genelleşmiş biçimde suçlamalar yapıyorsun.
Ayrıca bilgi vermek isteyen verir ismeyen vermez. Bu konuda zorlama olamaz. Bu tavrın yüzünden, cevap verecek olan da vazgeçecektir.
Üstelik, ne orkide ne EB yetiştirmeyen ben bile yazışmalarda (forumdaki diğer alanlarda da görüyoruz) fazla kolaycı tipleri görüyorum. Ne google'da bir şey aramış, ne forumda yazılmış bilgileri okumuş...
Benim sorunum şu, haydi cevap verin!
Başüstüne efendim, siz isteyin, biz bilmem kaçıncı kez aynı cevabı sizin için de yazarız!
Bir şeye itiraz edeceksen buna itiraz etesen daha mantıklı olurdu.
|
sn malina
siz de bilirsinizki bu forumda praecox a hocam diye hitap edecek kadar kendisini seven ve sayan bir kişiyim.hatta sn balıkçı bu nedenle bana yalaka bile demişti...
Etoburlarda-orkidelerde bu kadar emeği geçen birine sizin düşündüğünüzün binde birini bile düşünmek aklımdan geçmedi ...ama forumlarda malesef bu durumlara alışık olmak lazım...zaten siz de forumda yaşanan bir çok tartışmada buna şahitsiniz ...bahçıvan olayında da buna benzer bir durum oluşmuştu...yine oku da baban gibi eşşek olma olayında şimdi hatırlamadığım başka olaylarda...
Yanlış anlamalar her zaman olabilir acı olan bunu fırsat bilip ara bozucuların hemen ortya çıkması ...bu duruma da forumlarda sık rastlanır...böylece insanları yüzünü görmeseniz bile daha iyi tanırsınız
.