Sevgili Nurcanaybay, haklısın, çok yıllıklar için en az beş yıl gerekiyor ama ben ne kadar sabırlı olsam da işlerde sabırsızım, ilk başta bahçeyi üç-beş yılda yoluna sokarım sanıyordum

Soligadolar açmak üzere, eski, fotoğrafını bulursam eklerim.
Sevgili Fatma Sunay, Günebakan, Cumhur Bey, teşekkür ederim, bahçeme hoş gelmişsiniz. Yaseminleri sizin için de seve seve koklarım
Sevgili Yılmaz, iki yıl sonra senin yaseminin de böyle olacak, emin ol. O turistlere bir de eldiven çapa vermek lazım, bahçede yapılacak çok iş var, hiç bir zaman her köşeyi istediğim gibi temiz ve düzenli tutmaya yetişemiyorum, hep bir taraf açık veriyor
Sevgili Ligustrum, haklısınız, özellikle bu sıralar bahçe mis gibi kokuyor, kokular açılan kapı ve pencereden içeri doluyor. Ama sadece benim bahçem değil, bütün sokaklar yasemin kokuyor. Tarçın'ı gezdirirken, her mevsim sokakların nasıl değiştiğini ve koktuğunu da hissediyorum, hele sitenin üst yolu dün akşam mis gibi katırtırnağı kokuyordu. Mevsimin ve doğanın güzelliği olmalı.
Sevgili Periş, teşekkür ederim.
Sevgili Limon, yaseminime seninki öncülük ediyor, seninkinin güzel fotoğraflarını görmeseydim belki her yere sardırmadan düz çıkarırdım. Gerçekten bu yasemin en dertsiz olanı ve İstanbul'da soğuklardan etkilenmeyeni. Tohumdan çimlendirdiğimi demirin yanına dikmiştim, bir metreye yaklaştı. Ben de bahçenin eskiyenini seviyorum, umarım sen de yeni bahçeni keyifle eskitirsin. Dileklerin için teşekkürler.