View Single Post
Eski 25-06-2011, 19:08   #8847
Kahraman Koray
Ağaç Dostu

Kahraman Koray's Avatar

Giriş Tarihi: 31-01-2009
Herkese Merhaba

Uzun zamandır siteye girmeye vaktim olmadı. Benden sonra tohumdan menekşe üretenlerin olduğunu görmek mutluluk verici. 2 yıl önce bu işi gerçekleştirdikten sonra amatör ortamda menekşe üretiminden duyduğum haz tavan yaptı. Sizlerle o zaman ürettiğim menekşelerde ulaştığım son durumu özetlemek istiyorum. Menekşelerimi kalabalık saksılarda ve üzerlerinden fıskiye şeklinde hortumla sulayarak balkonda büyütüyorum. Kışın içeri alıyorum. Yaprağına su değmez falan mitleri hikaye imiş. Menekşe tohumlarından çıkan menekşelerimin her biri bir renk olarak açtı. Beyaz ve mor menekşe hibritlemiştim. Çıkan menekşelerim beyaz ve mor arasında türlü çeşit ve formda. İnanılmaz zevk veriyor. Eski mesajlarıma ulaşırsanız tüm ayrıntıları öğrenirsiniz. Sizlerle balkon saksımdaki gardenyalarımla harmanladığım menekşelerimin resimlerini paylaşıyorum. Gardenya menekşe ile iyi ortak. Biri renkli biri kokulu. Biri yüzey köklü, diğeri derin. Her ikisi de asidik toprak sever. Tüm menekşe sevenlere kucak dolusu sevgiler.

Eklenen Resimler

Düzenleyen Kahraman Koray : 25-06-2011 saat 19:09 Neden: eksik
Kahraman Koray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön