View Single Post
Eski 24-06-2011, 20:32   #42
TaşevliBahçe
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Sayın Epsody, öncelikle bana ve bahçeme gösterdiğiniz ilgiden oldukça memnun olduğumu belirtmek isterim.

Meslektaş olmamız ayrı bir sevinç kaynağı, mesleğimizi icra ederken yaşadığımız sıkıntı ve stresi üzerimizden atmak pekte kolay olmuyor.yorgunluğumuzu bir nebze üzerimizden atabilmek için uygun şartlar oluştuğunda, birçok kişinin yaptığı gibi , yıllardır özlemini çektiğimiz bahçe rüyasına 2 yıl önce ilk adımı atmış oldum.

Salma sulama hakkındaki eleştirinize kesinlikle katılıyorum.Geçen yılki bahçe resimlerine bakarsanız damlama sulama tesisatının olduğunu görürsünüz.Geçen yıl damlama sulama sistemimizi iptal etmek zorunda kaldık.hem arazinin biraz meyilli olması , birazda şeffaf olan su depolarının yarattığı yosun tıkanmalarından dolayı sıkıntılar yaşadık.(tabi işin acemeliği cabası) Allah nasip ederse pazartesi (Ayhan bey'le ortaklaşa aldığımız) elektriğimiz bağlanıyor. çok fazla zamanım olmadığı için sistemi daha otomatik çalışacak bir düzen kurmayı planlıyorum.

yaklaşık 10 gün önce düzenlemiş olduğunuz Aliağa-menemen hattındaki ziyaretinizde sizinle tanışma fırsatını kaçırmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim.
görüşmek dileğiyle, Hoşçakalın, Saygılar..


Düzenleyen TaşevliBahçe : 24-06-2011 saat 21:05 Neden: ekleme
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön